Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comerços de la Canonja repartiran 15.000 euros en premis entre els seus clients

L'Ajuntament posa en marxa la campanya "Rasca i guanya a la Canonja", que regalarà descomptes de 5 i 10 euros, entre el 28 de maig i el 6 de juny

D'esquerra a dreta, Salvador Ferré, primer tinent d’alcalde de la Canonja; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Jordi Cáceres, director de Projectes i Competitivitat de la Cambra D'esquerra a dreta, Salvador Ferré, primer tinent d’alcalde de la Canonja; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Jordi Cáceres, director de Projectes i Competitivitat de la Cambra AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Comerç Josep Cartanyà
Divendres, 21 Mai 2021 12:28

L’Ajuntament de la Canonja ha presentat aquest matí al Castell de Masricart la campanya “Rasca i Guanya a la Canonja” per dinamitzar i promocionar el comerç local. L’acció, que es porta a terme amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona, començarà el 28 de maig i es tancarà el 6 de juny. En total, l'Ajuntament destinarà 15.000 euros en vals de descompte de 5 i 10 euros per gastar als 45 establiments adherits a la campanya.

El primer tinent d'alcalde de la Canonja, Salvador Ferré, ha explicat que la campanya té per objectiu dinamitzar el comerç, incrementar el consum i fidelitzar els clients amb el seu comerç, després d'un any marcat per la pandèmia. Ferré ha destacat que a la campanya s'hi han adherit la majoria de comerços, bars i restaurants i establiments de serveis del municipi. Al seu torn, la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha fet una crida "als visitants de les poblacions del voltant perquè vingui a comprar a la Canonja".

Com funciona el "Rasca i guanya"?

Cada establiment adherit disposarà d'un centenar de targetons "Rasca i guanya" per oferir als clients que facin compres, com a mínim, per valor de 10 euros, tot i que el cost mínim a realitzar el decidirà cada comerç o negoci. Dels 5.000 targetons que repartirà l'Ajuntament, un 38% tindran premi (un 20% seran descomptes de 10 euros i un 18% de 5 euros. Pel que fa al 62% de targetons no premiats, tindran l'opció de participar en un sorteig de 5 premis de 100 euros en vals de compra. En aquest cas, els clients no premiats podran dipositar els seus targetons a les urnes que hi haurà a l'Ajuntament de la Canonja i al Castell de Masricart.

El director de Projectes i Competivitat de la Cambra, Jordi Cáceres, ha explicat que els clients que obtinguin el premi hauran d'aplicar el descompte sobre la mateixa compra que hagin fet a l'establiment. En definitiva, l'objectiu és fer una campanya intensa, igual per a tothom i concentrada en dates "per incrementar el volum de facturació dels comerços i estimuli al client perquè es torni a reconnectar amb els establiments de proximitat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: