Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç de Torredembarra disposa d'un nou web

Per a promoure la participació activa de comerços i empreses, es dotarà cada establiment amb 30 euros si es registra i emplena correctament les seves dades

Les banderoles promocionals del comerç de proximitat que ja s'han penjat Les banderoles promocionals del comerç de proximitat que ja s'han penjat ANNA F. / AJ. DE TORREDEMBARRA
Comerç Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Juliol 2020 13:10

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra està ultimant els detalls del nou lloc web dedicat al teixit comercial i empresarial del municipi, amb l’objectiu de donar una nova eina tant als usuaris i usuàries que el visitin com als comerciants i empresaris perquè puguin actualitzar i complementar les dades de la seva empresa, amb la possibilitat d’oferir els seus serveis i productes en línia, tal com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Josep Maria Guasch.

La base del web és la informació que ja apareix a la versió impresa de la guia comercial que edita la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats des de fa ja unes quantes edicions, però es podran ampliar les dades individuals de cada comerç i empresa per així poder oferir a la clientela final una més àmplia informació de manera clara i permanentment actualitzada.

Per a promoure la participació activa de comerços i empreses en l’actualització de les dades dels seus negocis al web, es dotarà cada establiment amb 30 euros si es registra i emplena correctament les seves dades.

Per a optar al val de 30 euros el procediment és molt senzill. L’empresari/a i comerciant ha d’entrar en aquesta pàgina, registrar-se i emplenar el formulari abans del 15 d’agost de 2020. Les dades seran enviades a la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra. Després la Regidoria validarà les dades lliurades i automàticament farà saber al registrant que han estat validades i que per tant entra dins el grup d’empreses i comerços que rebran els 30 euros (no acumulables) en concepte de despesa per part d’algun/a client.

Paral·lelament, durant el mes d’agost de 2020, la Regidoria de Turisme realitzarà un sorteig entre tots els usuaris i usuàries que comparteixin continguts del nou web. Els premis d’aquest concurs seran vals de 30 euros per a utilitzar en les empreses i comerços que s’hagin registrat correctament al nou web comercial. Els premis es lliuraran durant les primeres setmanes de setembre. A més, les bases del concurs del web de Turisme seran anunciades en breu per les xarxes oficials de la Regidoria de Turisme.

D’altra banda, es col·locaran 60 banderoles i dues lones a carrers i passejos del municipi amb diferents eslògans comercials per a incentivar la compra al comerç local i de proximitat.

El nou web de comerç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: