Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Goiko Grill obre a La Fira Centre Comercial

El restaurant de Reus de la popular hamburgueseria gourmet és el seté que té la cadena Catalunya

El nou restaurant de Goiko Grill està situat a la planta segona de La Fira Centre Comercial de Reus El nou restaurant de Goiko Grill està situat a la planta segona de La Fira Centre Comercial de Reus CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Novembre 2018 12:52

Els clients de La Fira Centre Comercial disposen des d’aquest divendres d'un nou local de restauració amb l'arribada de Goiko Grill. La popular hamburgueseria gourmet va obrir divendres el seu nou restaurant a la planta segona i amplia així l'oferta existent per dinar i sopar en aquest centre comercial gestionat per Merlin Properties.

Goiko Grill ofereix als seus clients productes elaborats amb vaca 100% espanyola amanida amb una saó especial, condimentada amb la salsa que es prepara a cada restaurant i el pa artesà. Entre els seus plats estrella hi ha la Kevin Bacon, que s'ha posicionat com l'hamburguesa gourmet més venuda de l'Estat espanyol.

L'obertura del nou local de Goiko Grill a La Fira Centre Comercial, el setè que la cadena té a Catalunya, forma part de l'expansió de Goiko Grill a nivell estatal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: