Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gaudir dels locals d’oci i restauració de La Fira Centre Comercial tindrà premi

La campanya, adreçada als clients, tindrà lloc des del 30 de març i fins el 30 de novembre

Imatge d'arxiu de l'interior de La Fira Centre Comercial de Reus Imatge d'arxiu de l'interior de La Fira Centre Comercial de Reus CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Març 2018 08:44

La Fira Centre Comercial de Reus posa en marxa una campanya adreçada als clients dels locals d’oci i restauració que arriba plena de diversió i premis. A partir del proper 30 de març i fins el 30 de novembre, tots els divendres, de 18 a 21h, es podrà guanyar un dels molts regals que se sortejaran a la Shopping Bag gegant que estarà instal·lada a la planta segona del centre comercial.

Participació

Presentant un tiquet de compra amb un import mínim de 25 euros als locals d’oci i restauració, els clients podran escollir una de les 25 caselles de la bossa de compra i descobriran al moment quin regal els ha tocat. Els tiquets són acumulables i han de ser dels últims quinze dies. Entre els regals que es podran aconseguir hi ha des de xecs de compra per 100 euros a cursos d’anglès de Kids&Us per als més petits, passant per sopars als locals de restauració, entrades pels cinemes Axion, obsequis de diferents botigues de La Fira o marxandatge.

Hi ha més de 5.000 euros en regals per als participants en aquesta campanya que arribarà a tots els públics de La Fira, per aportar encara més oci i diversió en un espai on també s’hi poden trobar les últimes tendències i novetats en moda, calçat, complements de vestir o accessoris per a la llar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: