Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona, seu de l'edició d'enguany de la First Lego League

Un total de 330 joves de 10 a 16 anys presentaran solucions a problemes tècnics

La First Lego League vol estimular els estudiants La First Lego League vol estimular els estudiants CEDIDA
Ciència Agnès Llorens
Dimarts, 24 Gener 2017 08:25

El Palau de Congressos de Tarragona serà la seu de la sisena edició de la First Lego League, una competició organitzada per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la URV i que a partir d'ara s'alternarà entre les dues ciutats. L'edició d'enguany se celebrarà el 4 de febrer i tindrà la participació d'un total de 33 equips procedents de 20 escoles diferents de la demarcació, un esdeveniment al qual s'espera l'assistència de 1.500 persones entre participants, familiars i voluntaris, on la ciència i la diversió seran les protagonistes.

Aquest any, la trobada té el suport de l'empresa LEAR i es planteja el repte de reproduir algunes de les tècniques més sorprenents del món animal. Sota el títol d'Animal Allies, els participants hauran de plantejar solucions tècniques per reproduir comportaments animals i els més menuts faran un mural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: