Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sindicats i Ajuntament continuaran negociant les millores salarials dels agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona

El consistori assegura que seguirà fent reunions amb els representants dels treballadors

Imatge d'arxiu d'agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona durant la seva estada al ple municipal Imatge d'arxiu d'agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona durant la seva estada al ple municipal ELOI TOST / ACN
Vida Municipal ACN
Dimecres, 08 Mai 2024 07:12

Els sindicats i l'Ajuntament de Tarragona seguiran les negociacions per tal que els agents de la Guàrdia Urbana incrementin la retribució de les hores extres. Membres d'UGT, sindicat majoritari entre els treballadors del consistori però amb poca força entre el col·lectiu policial, s'ha reunit aquest dimarts amb l'alcalde de la ciutat, Rubén Viñuales, i altres representants municipals. Tot i que s'han plantejat diferents opcions, no s'ha arribat a un pacte. Des del sindicat també han explicat que en les pròximes setmanes volen convocar una assemblea entre els treballadors de la Guàrdia Urbana per explicar amb detall la situació.

L'origen del conflicte és el preu que cobren els agents municipals per les hores extres, que hauria d'estar equiparat al dels Mossos d'Esquadra, segons el conveni signat. La qüestió porta mesos encallada. Segons va apuntar el consistori, tot i que hi ha voluntat política, des del departament d'Intervenció hi ha dubtes sobre com fer-ho efectiu. A banda, els agents també tenen altres reclamacions, que en bona part venen per una manca d'efectius al cos.

Arran d'això, desenes d'agents es van manifestar fa unes setmanes al ple municipal i van anunciar que deixarien de treballar les hores extres per cobrir esdeveniments especials. Els Mossos d'Esquadra es van oferir a reforçar els dispositius a la ciutat, en cas que fos necessari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: