Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament del Vendrell estrena marca corporativa

Kenneth Martínez: "La nova marca ha d’augmentar el nivell de confiança entre la ciutadania i transmetre modernitat, eficàcia i eficiència de l’administració local”

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va presentar la nova marca a la Fundació Apel·les Fenosa L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va presentar la nova marca a la Fundació Apel·les Fenosa AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Març 2024 10:21

L'Ajuntament del Vendrell ha estrenat la seva nova marca corporativa, que s'ha presentat a la Fundació Apel·les Fenosa. L’encàrrec del disseny d’una nova marca per crear una imatge corporativa adequada a tots els suports gràfics, audiovisuals i mitjans digitals, i a les convencions de les xarxes socials, té l’objectiu de disposar d’una identitat visual clara, uniforme i reconeguda per a tot l’Ajuntament i compartida per tots els departaments.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha explicat que “la nova marca ha d’augmentar el nivell de confiança entre la ciutadania i transmetre modernitat, eficàcia i eficiència de l’administració local”.

La nova marca s’inspira en l’escut heràldic del Vendrell i neix de la voluntat de ser simple i senzilla, diferenciadora d'altres, i de donar preferència al senyal propi de l'ens local. En aquest cas, i d’acord amb la referència de l’Escut heràldic de la vila del Vendrell, vindicat, d’en Josep Inglès, en la nova marca preval l’olivera, dins d’una forma acabada en punta.

Els colors de la nova marca són els propis de la bandera del Vendrell, verd i blau, i el color vermell. Preferentment, s’utilitzarà el blau amb la voluntat de subratllar la condició de municipi marítim.

La nova marca s’utilitzarà de forma general en la comunicació institucional de l’Ajuntament del Vendrell en els seus diferents canals i suports. L’escut heràldic del Vendrell, que també s’ha actualitzat, tindrà un ús restringit als documents oficials i paper institucional de l’Alcaldia-Presidència.

Kenneth Martínez ha explicat que l’objectiu és: “una marca per a l’Ajuntament que visualitzi la transformació del Vendrell i el salt que estem fent a capital regional”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: