Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde del Catllar visita les instal·lacions d’EMATSA

En la trobada s’han tractat aspectes que afecten el subministrament d’aigua, com les bonificacions en la factura per a les persones vulnerables o la nova depuradora

L’alcalde del Catllar, Jordi Ruiz, ha fet una visita institucional a EMATSA L’alcalde del Catllar, Jordi Ruiz, ha fet una visita institucional a EMATSA AJUNTAMENT DEL CATLLAR
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 16 Febrer 2024 08:52

L’alcalde del Catllar, Jordi Ruiz, ha fet una visita institucional aquest dijous, 15 de febrer, a les instal·lacions de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA), que ofereix el servei d’aigua al Catllar. La visita, que ha fet amb el gerent de l’empresa, Daniel Milan, ha servit per conèixer el centre de control des d’on es gestiona el cicle urbà de l’aigua, així com els principals projectes que impulsa EMATSA aquest any 2024.

En la trobada s’han tractat diferents aspectes que afecten el subministrament d’aigua al Catllar. Un d’aquests temes és el Fons Social d’EMATSA, que des de l’Ajuntament i l’empresa intentaran potenciar i donar-ne difusió entre els veïns i veïnes del municipi, perquè la gent en situació de vulnerabilitat pugui aconseguir avantatges i bonificacions en la factura de l’aigua.

També han parlat de la col·laboració amb els centres escolars del municipi, tant públics com privats, per augmentar les activitats que realitzen amb EMATSA per conèixer el cicle de l’aigua i com reduir-ne el consum.

Finalment han abordat els punts del municipi pendents de connectar a la xarxa d’EMATSA, com és la urbanització Coll de Tapioles, i la futura depuradora que ha de donar servei a part del terme del Catllar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: