Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde de Salou demana la dimissió del Govern de la Generalitat pels "incompliments" amb Hard Rock

El batlle acusa ERC de no estar a favor del progrés

Imatge recent de l'alcalde de Salou, Pere Granados, durant el balanç turístic al municipi del 2023 Imatge recent de l'alcalde de Salou, Pere Granados, durant el balanç turístic al municipi del 2023 NEUS BERTOLA / ACN
Vida Municipal ACN
Divendres, 09 Febrer 2024 15:27

L'alcalde de Salou, Pere Granados (Sumem per Salou – PSC), ha demanat la dimissió del Govern de la Generalitat (ERC) pels seus "incompliments" amb el projecte de Hard Rock.

En declaracions a 'TAC12', Granados ha respost les declaracions de la diputada republicana Raquel Sans en les quals afirmava que el complex d'oci "no és prioritari" per l'executiu català. "No és res nou, ERC demostra que no està a favor del progrés del territori i de la millora de la qualitat de vida. No ens estranya. Però estan incomplint un acord de pressupostos del 2023", ha remarcat.

El batlle ha afegit que "el que necessita el país és un canvi ja de Govern, i un Govern que governi, i el millor posicionat és el PSC". "Que convoquin eleccions i marxin", ha etzibat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: