Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dolors Farré és proclamada novament alcaldessa de Valls

Farré ha estat elegida amb els vots del seu grup, Junts per Valls, i d'ERC Valls

Dolors Farré agafant la vara després de ser investida alcaldessa de Valls Dolors Farré agafant la vara després de ser investida alcaldessa de Valls PERE TODA / AJUNT. DE VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Juny 2023 13:18

Dolors Farré (Junts per Valls) ha estat investida aquest dissabte alcaldessa de Valls per segon mandat consecutiu, gràcies al suport de la seva formació i d'ERC, amb qui ahir divendres va signar un pacte de govern.

El ple extraordinari de la constitució del nou Ajuntament de Valls per al mandat 2023-2027 s'ha iniciat amb la constitució de la mesa d’edat formada pels regidors de més i menys edat de la corporació. A continació, s'han comprovat les credencials dels regidors i les regidores electes, que han promès o jurat els seus càrrecs. Finalment s'ha procedit a la declaració de constitució de la corporació i l'elecció dels candidats.

Dolors Farré ha estat escollida alcaldessa de Valls, per majoria absoluta, amb els 14 vots a favor de Junts (9) i d'ERC (5). La resta de grups polítics han votat el seu propi candidat o candidata (PSC-4, CUP-2 i VOX-1).

L'alcaldessa ha promès el càrrec "per imperatiu legal, juro treballar per Valls amb tot el compromís, la força i la il·lusió, al servei de tots els vallencs i vallenques. 

Dolors Farré ha començat la seva intervenció tot felicitant a tots els regidors i regidores que han près possessió en aquest plenari i, especialment, a aquells que ho han fet per primera vegada. Farré ha expressat que "avui és un dia d'emoció, de sentiments,.." i s'ha referit en primer lloc a la seva arribada a l'alcaldia, fa quatre anys: "Ningú de nosaltres imaginava que ens tocaria, al cap de pocs mesos, viure una crisi mundial i de salut". Per això l'alcaldessa ha volgut fer un reconeixement a tots els vallencs i vallenques, a tot el personal de salut, de seguretat, de Protecció Civil, a les entitats i a tots els servidors públics que van donar resposta als moments difícils que ens va tocar viure".

Amb "l'orgull de ser vallenca i l'orgull de ser de Valls", Dolors Farré ha anunciat per aquest mandat "el mateix compromís i voluntat de servei a tothom, sempre des de la proximitat". De cara al futur, Farré ha encotatjat a afrontar "els nou reptes i les noves oportunitats per la ciutat". L'alcaldessa ha citat com a exemple per assolir noves metes "la constància" de l'atleta vallenca Marta Galimany: "Com en moltes coses de la vida, això és un tema de creure-s'ho, de gaudir, de constància, d'esforç, de sentir-ho, és un tema d'esperit i de mirar amunt. Podem perdre una marató o potser el ritme, però el que no podem perdre és l'esperit per lluitar per un Valls millor", ha afirmat. 

Dolors Farré també s'ha referit a la importància del pacte amb ERC per un govern estable, però considera que cal anar més enllà "amb un Ajuntament fort", per sumar i lluitar conjuntament pels temes o reptes de la ciutat: millorar del transport ferroviari, el Centre Històric, l'habitatge, el comerç, el trasllat de l'Escola de Música a Cal Padró, la nova comissaria de la Policia Local, l'atracció de noves empreses o la lluita davant l'emergència climàtica".

L'alcaldessa ha tancat la seva intervenció amb un compromís "Seré a Valls, seré per Valls al 100%" i ha conclòs: "Anem per feina, que en tenim molta per fer. Visca Valls i visca Catalunya!".

L'acte ha finalitzat amb l'himne nacional de Catalunya, 'El Cant dels segadors", durant el qual, el regidor de VOX, Francisco González, ha desplegat una bandera espanyola.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: