Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Oriol Pallissó és investit nou alcalde de Montblanc

Pallissó, d'Esquerra Montblanc, ha rebut els vots a favor del seu grup, Junts per Montblanc i Despertem, poble!

Oriol Pallissó i Balanyà ha estat investit, aquest dissabte 17 de juny, nou alcalde de Montblanc Oriol Pallissó i Balanyà ha estat investit, aquest dissabte 17 de juny, nou alcalde de Montblanc AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Juny 2023 13:05

Oriol Pallissó i Balanyà ha estat investit, aquest dissabte 17 de juny, nou alcalde de Montblanc. Pallissó, d'Esquerra Montblanc, ha rebut els vots a favor del seu grup, Junts per Montblanc i Despertem, poble!. Un total de set vots que formen la majoria necessària per poder governar i ocupar l'alcaldia. Pallissó ha rebut l'espasí que el converteix en alcalde de la mà de Josep Andreu, qui ha ocupat l'alcaldia de Montblanc els darrers setze anys.

També han presentat candidatura Josep Andreu, de Montblanc Progressa, que ha obtingut els cinc vots del seu grup, i Juanma Cabello, que s'ha votat també com a candidat. Una votació que, en aquesta ocasió, s'ha fet a veu alçada i no amb una urna.

El ple de constitució del nou Ajuntament ha començat amb la constitució de la mesa d'edat, que ha estat formada pel regidor de més i menys edat. L'han format el fins ara alcalde, Josep Andreu, i el regidor Gerard Ferrer. Després que els regidors i regidores hagin pres possessió del càrrec, s'ha procedit a escollir el nou alcalde. Pallissó ha rebut els set vots necessaris per ocupar l'alcaldia.

En el seu primer discurs com a alcalde, Oriol Pallissó ha assegurat que "Montblanc necessitava una nova manera de fer. És bo que hi hagi una regeneració democràtica amb gent amb empenta, amb noves idees, amb il·lusió i amb visió de futur". També ha tingut paraules d'agraïment pel fins ara alcalde, Josep Andreu. Pallissó també ha volgut donar gràcies pel suport rebut als seus companys de partit i a la seva família.

Seran tretze els regidors i regidores que formaran part de l'Ajuntament de Montblanc durant el mandat 2023-2027. Per part de Montblanc Progressa, han pres possessió Josep Andreu, Marià Gomis, Anna Lafebre, Núria Besora i Santi Porta. Per part de Junts per Montblanc, han  pres possessió Marc Vinya, Raquel Huguet i Gerard Ferrer. D'Esquerra Montblanc, han pres possessió del càrrec Oriol Pallissó, Carme Pallàs i Josep Ardila. Per part de Despertem Poble serà regidor Ramon de Domingo, i per part del PSC Juanma Cabello.

El proper ple ja formalitzarà el nou govern de l'Ajuntament de Montblanc, format per Junts per Montblanc, Esquerra i Despertem, poble. Serà llavors quan també s'aprovi el nou cartipàs municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: