Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Viñuales celebra la victòria, però lamenta l'entrada de VOX a Tarragona: "És una mala notícia per a la democràcia"

Ricomà reconeix que els resultats són "dolents" i reclama no donar "aire" a l'extrema dreta que es mostra exultant

Rubén Viñuales i militants del PSC celebrant la victòria  a la seu dels socialistes a Tarragona Rubén Viñuales i militants del PSC celebrant la victòria a la seu dels socialistes a Tarragona NEUS BERTOLA / MAR ROVIRA / ACN
Vida Municipal ACN
Dilluns, 29 Mai 2023 00:18

Rubén Viñuales (PSC) ha guanyat les eleccions municipals d'aquest 28-M a Tarragona amb nou regidors i 13.123 vots. L'eufòria s'ha desfermat a la seu dels socialistes quan encara l'escrutini no era definitiu perquè han aconseguit la cinquena victòria consecutiva. "Seré l'alcalde de tothom, però l'entrada de VOX és una mala notícia per a la democràcia", ha expressat el guanyador, que ha assegurat que vol governar sol. A la seu dels republicans han imperat les cares llargues des de primera hora de la nit electoral.

L'actual alcalde, Pau Ricomà, ha reconegut que els resultats són "dolents" i ha afirmat que faran una oposició constructiva. També ha demanat no donar "aire" a l'extrema dreta que s'ha mostrat exultant pels tres regidors obtinguts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: