Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valents Tarragona participarà en el tall de l'N-340 del 20 de maig contra l'alberg de la Residencial

Robert Hernández defensa un altre model que integri una àrea residencial d'avantguarda per a gent gran, amb serveis complementaris per als veïns de Llevant

Representants de Valents Tarragona s'han reunit avui amb membres de la plataforma Pro-Llevant Representants de Valents Tarragona s'han reunit avui amb membres de la plataforma Pro-Llevant VALENTS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Mai 2023 12:11

El candidat de Valents a l'alcaldia de Tarragona, Robert Hernández, amb Carlos Calderón (número 2), i Pedro Sánchez (número 6) s'han reunit aquest matí amb el portaveu i president de la Plataforma Pro-Llevant, Marc Guasch, per a exlicitar "el rebuig de Valents al projecte, impulsat per ERC i recolzat pel PSC al Parlament, d'alberg i centre de referència a Catalunya per a joves amb perfils de risc psicosocial a la Ciutat Residencial".

Valents ha avançat que, si esdeve´una força decisiva per a la formació d'un nou govern a la ciutat, posarà tots els mitjans a l'abast per paralitzar l'alberg. Així mateix, ha anunciat que participarà al tall de la N-340 previst el matí del dia 20 de maig "com a protesta per la imposició de la Generalitat, -amb la connivència d'equip de govern que encapçala ERC i Pau Ricomà-, d'un projecte que els veïns rebutgen per una majoria aclaparadora".

Segons Marc Guasch, "el macroalberg, que la Generalitat "ens imposa sí o sí", comporta una conflictivitat que és evident "i que volen silenciar a qualsevol preu, i més abans d'unes eleccions; des de la plataforma, farem tot el possible per a que no ho aconsegueixin".

"Nosaltres -ha transmès Robert Hernández- serem coherents amb la paraula donada en el suport a la Plataforma; no abandonarem els veïns, com ha fet Ricomà davant les directrius que li imposa ERC des de Barcelona, i no direm, com el PSC de Rubén Viñuales, que paralitzarem el projecte, mentre votem a favor de la seva redacció al Parlament de Catalunya”.

Des de Valents -exposa Carlos Calderón- "entenem que no és un projecte atractiu ni adequat per a un dels 'tresors' de Tarragona". "Nosaltres defensem un altre model, amb finançament públic-privat, que integri una àrea residencial d'avantguarda per a la tercera edat, juntament amb serveis complementaris (culturals, socials i esportius) que puguin fer servir els veïns de Llevant", ha explicat Robert Hernández.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: