Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La candidata d'ERC a Llorenç Montserrat Ventosa presenta la llista davant la ciutadania

Més de 200 persones van assistir a l'acte celebrat als Jardins d'Oriol Martorell

La candidatura d'ERC Llorenç La candidatura d'ERC Llorenç ERC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 10 abril 2023 15:00

El passat diumenge 2 d'abril, més de 200 persones es van apropar als Jardins d'Oriol Martorell de Llorenç del Penedès per conèixer l'equip i el projecte d'ERC Llorenç a les pròximes eleccions municipals.

Montserrat Ventosa, la candidata a l'alcaldia, va presentar un equip que va qualificar de "divers, potent, molt implicat en l'activitat associativa de Llorenç i representatiu de totes les entitats del poble". Ventosa va destacar la necessitat que el govern municipal "torni a estar al costat de la gent, des de la transparència i fomentant la participació ciutadana".

Finalment, els candidats i candidates que acompanyaran a Ventosa, van presentar els principals eixos del programa electoral: benestar social, cultura, habitatge, eficiència energètica i inversió en espais educatius municipals.

Molts dels assistents van recordar que mai havien vist tanta participació i il·lusió en una presentació de candidatura preparada per "tornar a cuidar Llorenç davant les ganes de canvi de la ciutadania".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: