Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La candidata d'ERC Valls, Teresa Rull, estrena pàgina web

Els usuaris hi podran trobar tota la informació relativa a la candidata, en un format més personal

La nova pàgina web de la candidata d'ERC Valls, Teresa Rull La nova pàgina web de la candidata d'ERC Valls, Teresa Rull ERC VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Novembre 2022 07:32

L’alcaldable per Valls d’ERC, Teresa Rull, fa un pas més en la seva candidatura i estrena pàgina web: https://teresarull.esquerrarepublicana.cat/, un espai a partir del qual els usuaris podran conèixer més a fons la seva figura. Amb un caire més personal, aquesta nova via de comunicació pretén oferir tota l’actualitat en relació a la candidatura per a les properes eleccions municipals del 28 maig de 2023.

D’aquesta manera, els usuaris hi podran trobar tota la informació relativa a la candidata, en un format més personal. A més, hi ha un espai d’articles, on s’hi aniran publicant tots els articles de la candidata; i un altre de notícies relacionades amb la campanya. A l’apartat d’agenda, s’hi trobaran totes les accions que realitzarà Rull i, a més, es podran consultar tots els vídeos i fotografies.

Rull, que vol apropar-se a la ciutadania per conèixer les seves inquietuds, també facilita la seva adreça de correu electrònic de contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i les seves xarxes socials, on va explicant el seu dia a dia i altra informació d’interès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: