Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Compromís per Constantí acusa el govern local de prioritzar la Jura de Bandera als clubs del poble

El grup de l'oposició afirma que el govern va cedir el pavelló a l'exèrcit per organitzar l'acte, tot i que el Club de Tir amb Arc l'havia demanat abans

El grup municipal Compromís per Constantí ha acusat el govern municipal de donar prioritat a l'exèrcit espanyol, per davant dels clubs esportius, a l'hora de cedir el Pavelló Poliesportiu El grup municipal Compromís per Constantí ha acusat el govern municipal de donar prioritat a l'exèrcit espanyol, per davant dels clubs esportius, a l'hora de cedir el Pavelló Poliesportiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 04 Novembre 2022 20:53

Davant l’acte de Jura de Bandera per a personal civil, organitzat per la Comandancia Militar de Barcelona i Tarragona, que es durà a terme aquest dissabte, 5 novembre, al pavelló poliesportiu de Constantí, el grup municipal de Compromís per Constantí considera que el govern municipal ha donat prioritat a l'exèrcit espanyol, per davant del Club de Tir amb Arc i del Club Patí Constantí.

Segons el grup de l'oposició, el passat 20 de setembre, el Club de Tir amb Arc de Constantí demana fer ús del pavelló en diferents dies per fer competicions a nivell internacional, entre els quals hi havia el dia 5 de novembre, de 7 h a 21 h, ja que quan el club fa una competició d’aquest tipus, fa ús de les dues pistes. Posteriorment, el 27 de setembre, l’acte de Jura de Bandera surt publicitat a pàgines oficials, mitjans de comunicació i xarxes socials, però, segons els republicans, "encara no s’havia demanat el permís a l’Ajuntament per fer ús del pavelló". El 29 de setembre, Compromís per Constantí va sol·licitar al ple de l’Ajuntament informació sobre l’acte, "posant en alerta que els organitzadors encara no havien entrat la sol·licitud per ús de l’equipament municipal". Finalment, sis dies després, el 5 d’octubre, els organitzadors de l'acte entren la instància a l’Ajuntament fent la sol·licitud d’ús del pavelló, afirmen.

Davant d’aquesta situació, Compromís per Constantí es mostra "fermament contraris al fet que s’hagi prioritzat la cessió del pavelló per un acte sol·licitat per l'exèrcit espanyol abans que l’activitat d’entitats esportives del nostre poble, com són el Club de Tir amb Arc Constantí, qui tenia previst fer una competició durant tot el dia, i el Club Patí Constantí, el qual utilitza el pavelló cada dissabte al matí pels seus entrenaments habituals i que ha vist afectada la seva activitat habitual".

Així mateix, el partit de l'oposició defensa que aquest tipus d’actes "no són els que ens agrada acollir al nostre poble, i pensem que un equip de govern d’esquerres hauria de compartir amb nosaltres aquest posicionament".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: