Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En marxa l'eina digital de participació ciutadana "Imaginem Riudoms"

A través d’aquest espai web, els veïns i les veïnes es podran implicar en la millora de la gestió pública del municipi

L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, va presentar "Imaginem Riudoms", la nova eina digital que l'Ajuntament ha posat en marxa per dur a terme processos participatius al municipi L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, va presentar "Imaginem Riudoms", la nova eina digital que l'Ajuntament ha posat en marxa per dur a terme processos participatius al municipi AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 28 Agost 2022 14:23

L’alcalde de Riudoms i regidor de Participació Ciutadana, Sergi Pedret, va presentar el passat 11 d'agost la nova plataforma digital que l’Ajuntament ha posat en marxa per dur a terme processos participatius al municipi. L’acte va tenir lloc al Centre d'Entitats i Formació "Les Escoles velles" en el marc de la Fira de l’Avellana.

A través d’aquest espai web, els veïns i les veïnes del municipi es podran implicar en la millora de la gestió pública de Riudoms i incidir en la definició d’una política pública específica.

Cal estar empadronat al municipi i ser major de 16 anys

Els empadronats/des majors de 16 anys poden entrar a riudoms.decidimcatalunya.cat, registrar-se i participar en l’enquesta del procés participatiu "Imaginem Riudoms", actualment actiu, que permetrà definir les línies estratègiques de la redacció de l’avanç del Pla d’Ordenació Urbanística de Riudoms (POUM).

El POUM haurà de definir el model de futur de Riudoms des del punt de vista urbanístic, amb totes les seves implicacions com l'habitatge, les infraestructures, els equipaments, l'activitat econòmica, els espais naturals i agrícoles o la rehabilitació i dinamització del nucli antic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: