Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils no autoritza la recollida de garrofes i olives en zones verdes municipals

La Generalitat considera que es podria afavorir la venda il·legal i robatoris en finques agrícoles

Una imatge de garrofers i oliveres de la zona verda del Molí de la Torre Una imatge de garrofers i oliveres de la zona verda del Molí de la Torre AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Juny 2022 13:22

L'Ajuntament de Cambrils no donarà autoritzacions per a recollir garrofes i olives en zones verdes municipals, seguint els consells de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra, arran de la problemàtica dels robatoris d'aquests fruits.

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural va emetre una comunicació en la qual desaconsella donar permisos perquè aquestes olives i garrofes no són vàlides per a la recepció per part dels magatzems, ja que els productors han de garantir-ne la traçabilitat de l'origen.

A més, des de Mossos es va informar l'ajuntament que l'any passat van trobar persones transportant garrofes i olives de procedència dubtosa i que utilitzaven l'autorització emesa pel consistori com a salvaguarda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: