Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Valls expressa el suport "incondicional" a les víctimes de qualsevol abús i espera que aviat s'aclareixin els fets

Els socis de govern de Junts posen a disposició de les presumptes víctimes els serveis municipals d'atenció psicològica i d'acompanyament que ofereixen el SAI i el SIAD

Imatge d'arxiu de la seu social d'ERC a Valls Imatge d'arxiu de la seu social d'ERC a Valls ARXIU / GOOGLE MAPS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 05 Mai 2022 15:36

El grup municipal d'ERC-Compromís per Valls a l'Ajuntament de Valls ha expressat públicament, a través d'un comunicat, la seva "consternació" davant dels fets coneguts, aquest dimecres 4 de maig, referents a la denúncia presentada contra el fins ara regidor de Cultura i portaveu del grup municipal de Junts per Valls, Marc Ayala, per un presumpte cas d'abús de menors, i que ha implicat el seu processament judicial i la renúncia a l'acta de regidor.

Els republicans expressen "el nostre suport incondicional a les víctimes de qualsevol tipus d'abús i amb especial determinació i tolerància zero quan es tracta de col·lectius vulnerables com els menors d'edat". Els socis de govern de Junts, com a responsables de la regidoria d'Igualtat, posen a disposició de les presumptes víctimes els serveis municipals d'atenció psicològica i d'acompanyament que ofereixen el Servei d'Atenció Integral (SAI) i el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD).

També s'han posat a disposició del Grup de Teatre Principal (GTP) "per acompanyar i donar suport en aquests moments tan difícils a les persones que formen part dbuna entitat de molta tradició, que sempre ha treballat pel foment de l'activitat cultural a la ciutat amb una clara vocació integradora i formativa".

Finalment, ERC-Compromís per Valls manifesta "el respecte a la presumpció d'innocència i al procés judicial obert i esperem que s'aclareixin els fets succeïts amb la màxima celeritat possible".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: