Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell destinarà els Next Generation a augmentar l'àrea de vianants del casc urbà

Amb la subvenció d’un milió d’euros dels ajuts europeus, es finançaran les obres de reordenació i millora del Pont de França i el carrer Cristina Baixa

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va fer l'anunci al Pont de França, al casc urbà del nucli vendrellenc L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va fer l'anunci al Pont de França, al casc urbà del nucli vendrellenc AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 24 Febrer 2022 21:29

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha confirmat aquesta setmana l’aprovació inicial de la subvenció d’un milió d’euros dels ajuts Next Generation per a les obres de reordenació i millora del Pont de França i el carrer Cristina Baixa, que s’emmarquen en l’eix estratègic de l’Ajuntament de transformació urbana amb l’objectiu de millorar l’atractiu urbà del Vendrell, generar noves oportunitats econòmiques, socials i ocupacionals, i incrementar la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Aquestes obres, que tenen per finalitat augmentar l’àrea de vianants del casc urbà del nucli del Vendrell, tenen un pressupost total d’1.435.671,33 euros i la part de fons propis es finançarà amb el cànon de l’aigua del 2020.

El calendari previst és inici de l’obra al setembre de 2022 i finalització al juliol del 2023.

L’alcalde ha manifestat que es “tracta d’una molt bona notícia per al municipi i ara ja tenim altres projectes preparats i a punt de presentar en properes convocatòries Next Generation, com és el cas de l’adequació de les rieres”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: