Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Tarragona denuncia el poc temps que ha deixat l’Ajuntament per sol·licitar els punts de venda de castanyes

Álvarez critica la falta de planificació del govern en un tema tan senzill que "malauradament" perjudica a la joventut tarragonina

Un punt de venda de castanyes Un punt de venda de castanyes ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Octubre 2021 10:54

El conseller del Grup Municipal Socialista, Berni Álvarez, denuncia el poc temps de marge que ha deixat l’Ajuntament de Tarragona perquè les diferents entitats i la joventut de la ciutat poguessin sol·licitar els punts de venda de castanyes. “Un cop més, aquest govern municipal no ha planificat i s’ha adormit amb els terminis. Aquesta situació ha dificultat a les entitats joves i a l’alumnat dels instituts perquè es poguessin organitzar amb temps”, afirma el conseller socialista.

Álvarez demana que s’accelerin i es facilitin els tràmits el més ràpid possible perquè tota la joventut tarragonina i les diferents entitats puguin donar el mateix servei, igual que s’oferia els anys prepandèmia. “Si som capaços de dinamitzar la ciutat quan ens ho proposem, hem de ser capaços de facilitar els tràmits per una tradició tan popular com és la castanyada. No és de rebut que en serveis com aquests, demanin més documentació que altres anys”, conclou el conseller socialista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: