Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Martín (PSC) diu que, pel Carrilet, el govern perd la "poca credibilitat que li quedava"

“En què quedem, hi haurà mercat o no?", es pregunta el portaveu socialista

Una imatge d'arxiu del mercat de marxants, en l'entorn del Carrilet Una imatge d'arxiu del mercat de marxants, en l'entorn del Carrilet REUSDIGITAL.CAT
Vida Municipal Reus Digital
Dimecres, 07 Juliol 2021 17:10

“L’actitud del govern municipal en tot l’assumpte del mercat del Carrilet, li ha fet perdre la poca credibilitat que li quedava”. Així de contundent s’ha mostrat el portaveu del grup municipal del PSC, Andreu Martín, després de la presentació, el passat dilluns, del nou projecte urbanístic de la zona sud que, entre d’altres, preveu mantenir la venda de producte fresc.

En què quedem, hi haurà mercat o no?”, s’ha preguntat Martín, remarcant els "constants canvis de parer" dels grups que conformen el govern en aquest assumpte. El portaveu ha recordat que durant la campanya de les municipals "van anunciar una important promoció del mercat i que un cop encetat el mandat van anunciar la intenció de tancar-lo. Després, davant la pressió ciutadana i la celebració d’eleccions autonòmiques, van anunciar que allargaven les concessions per un temps".

“I ara, anuncien que en aquell equipament s’hi vendrà producte fresc? Ens costa d’entendre el tema, a la ciutadania també, i ens fa dubtar que s’hagi descartat la voluntat de tancar-lo definitivament”, ha reblat.

El líder del PSC ha descrit com "incoherent" que es parli d’una actuació que no començarà fins d’aquí a tres anys "i, en canvi, el mercat ja es volgués tancar aquest 2021". "Com es possible que tinguessin aquesta pressa si el projecte no contempla cap acció fins al 2024?", s'ha preguntat.

Martín també s’ha referit al procés de participació ciutadana anunciat al voltant d’aquest projecte. “Per a nosaltres, la participació és molt important i, hores d’ara, no hem participat en cap procés participatiu al voltant del mercat. Per això serem molt exigents i vetllarem perquè aquesta participació anunciada sigui real”, ha avisat.

En aquet sentit, ha reclamat que la participació “sigui efectiva i sense ser dirigida per aconseguir el resultat que vulgui el govern”. Per tot plegat, ha conclòs, "van sortir a vendre fum per sortir del pas i, qui dies passa, anys empeny”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: