Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Riudoms posa en marxa un espai municipal de coworking

Aquest servei ocuparà de manera temporal la primera planta de l’edifici 'Espai Teatre' de l’antiga Llar de Jubilats

La regidora de Promoció Econòmica va anunciar a través d'un vídeo el nou espai municipal de coworking La regidora de Promoció Econòmica va anunciar a través d'un vídeo el nou espai municipal de coworking AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Juliol 2021 18:51

L’Ajuntament de Riudoms posarà en funcionament l’espai municipal d’emprenedoria adreçat a empreses, autònoms i persones emprenedores a partir d'aquest mes de juliol. El nou Espai Coworking Riudoms és un espai obert de treball que permetrà que professionals, emprenedors i empreses de diferents sectors puguin desenvolupar els seus projectes professionals i facilitar que puguin sorgir nous projectes conjunts.

Aquest servei ocuparà de manera temporal la primera planta de l’edifici 'Espai Teatre' de l’antiga Llar de Jubilats, situat a la plaça de l’Església número 7, fins que finalitzi l'adequació de la segona planta del Centre d’Entitats i Formació 'Les Escoles Velles', que es destinarà a un espai de promoció econòmica.

L’espai disposa d’una sala gran de treball compartida i d’una sala de reunions i està equipat amb els elements necessaris per al seu ús. L’Ajuntament atorgarà 9 llicències per a la utilització de l’espai a aquelles persones o empreses que desenvolupin un projecte empresarial propi. Les persones físiques o jurídiques que obtinguin les llicències a l’'Espai Coworking Riudoms' disposaran, a la sala gran, d’un lloc de treball de caràcter fix amb taula i cadira i connexió a internet que compartiran amb els altres coworkers. A més, tindran accés a les altres instal·lacions necessàries. Les persones autoritzades hauran de portar el seu propi ordinador, material d’oficina, i tot els elements necessaris per realitzar la seva activitat.

Aquesta proposta és gratuïta per donar facilitats als emprenedors i emprenedores que necessitin aquest espai de treball i la cessió s’atorgarà per un termini d’un any, renovable anualment de forma automàtica fins a un límit de tres anys, a comptar des de la data de la llicència.

El passat 24 de juny, i durant 10 dies naturals, es va obrir el termini de presentació de sol·licituds per aquelles persones interessades a disposar d’una llicència i poder fer ús d’aquest espai de treball compartit.

L’Ajuntament treballa en l’adequació del nou Espai de Promoció Econòmica Municipal

L’Espai de Promoció Econòmica Municipal, que s’ubicarà a la segona planta del Centre d’entitats i formació Les Escoles Velles, té l’objectiu d’esdevenir un punt de referència per als sectors econòmics del municipi i el motor des d’on s’impulsin les polítiques de promoció econòmica que es vulguin dur a terme des de l’Ajuntament de Riudoms.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: