Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Tarragona redueix la potència elèctrica en equipaments municipals per estalviar costos

Aquesta mesura permetrà estalviar, com a mínim, 17.000 euros mensuals

En total, la potència es reduirà a 84 centres municipals En total, la potència es reduirà a 84 centres municipals AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 30 abril 2020 11:54

L’Ajuntament de Tarragona reduirà la potència elèctrica contractada a 84 centres municipals, un fet que permetrà estalviar com a mínim 17.000 euros mensuals. L’Ajuntament ha tramitat amb la companyia elèctrica aquesta disminució a causa del confinament per la pandèmia de la Covid-19, ja que hi ha molts equipaments que estan tancats i es tracta d’estalviar costos econòmics i energètics.

El conseller de Territori, Xavi Puig, ha manifestat que “és un estalvi en la factura que podrem destinar a d’altres necessitats. Aquesta reducció és una mesura d’eficiència i sostenibilitat que haurien d’;emprendre totes les administracions públiques que han apostat pel teletreball per lluitar contra el Covid-19”.

La potència es rebaixarà al 80% en 77 centres, i al 50 % en 7 centres més

En 77 centres, com són les escoles, els centres cívics, les llars de jubilats, les llars d’infants i els camps de futbol, entre d’altres, es rebaixarà la potència contractada en un 80%, i en 7 es disminuirà la potencia contractada al 50 % perquè hi ha activitats laborals o maquinària sensible, com són algunes oficines municipals.

Aquesta mesura s’aplicarà mentre duri el període de confinament i de teletreball, després es retornarà a la potencia contractada anteriorment.

El conseller de Territori, Xavi Puig, també ha explicat que “aquest estalvi fixe de 17.000 euros mensuals, s’acompanyarà de la reducció en el consum elèctric, que podria suposar més de 50.000 euros menys de despesa cada mes”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: