Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC Tarragona exigeix celeritat en la contractació del nou gerent del Patronat de Turisme

Els socialistes asseguren que el sector turístic serà dels més afectats per la crisis del coronavirus

La portaveu socialista, Sandra Ramos La portaveu socialista, Sandra Ramos PSC TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 22 abril 2020 17:48

El Grup Municipal Socialista de Tarragona ha demanat accelerar els tràmits per a la contractació del nou gerent del Patronat Municipal de Turisme, “de la mateixa manera”, tal com asseguren, “que el govern municipal ha decidit continuar amb el procés de selecció del Cap de Recursos Humans i de la gerència de l’Institut Municipal d’Educació (IMET)”.

La portaveu socialista, Sandra Ramos, ha instat a Ricomà que cobreixi de manera “urgent” la plaça del cap del Patronat de Turisme, deserta des de fa uns mesos. Segons els i les socialistes tarragonines, el sector del turisme és un dels més afectats per les conseqüències de la crisi de la Covid-19. “Ja vam advertir en el seu moment que era un error acomiadar al gerent sense tenir un substitut o substituta i, ara, aquesta situació s’ha agreujat moltíssim més amb la situació actual”, expressa Ramos.  
 
El PSC tem que l’escapçament d’aquesta àrea deixi a Tarragona “en clara desavantatge competitiva” enfront altres ajuntaments, que ja estan elaborant els seus plans de contingència. “Ens enfrontem a una temporada turística molt complexa, que requereix de planificació i mesures urgents”, afirma la seva portaveu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: