Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona impulsarà un Mercat de Pagès a la Plaça dels Carros

La moció de la CUP, que va ser aprovada per unanimitat, té l'objectiu de dinamitzar el Barri del Port i donar suport a la pagesia del territori

Imatge d'arxiu de la plaça dels Carros de Tarragona Imatge d'arxiu de la plaça dels Carros de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Febrer 2020 08:42

El ple de l'Ajuntament de Tarragona va donar llum verda a una moció de la CUP per a l'impuls d'un Mercat de Pagès, a la plaça dels Carros de Tarragona. L'objectiu de la moció, que va ser aprovada per unanimitat, és dinamitzar el Barri del Port i donar suport a la pagesia.

La formació cupaire considera que la plaça dels Carros és un dels punts neuràlgics del barri que podria esdevenir “dinamitzador” acollint “fires de tota mena, actes lúdics i culturals, així com disposant d’un parc infantil en condicions”. És per això que la CUP el considera un espai idoni per poder albergar un Mercat de Pagès, “un espai públic on els productors i productores, i les persones que elaboren artesanalment aliments van, de forma regular, a vendre els seus productes directament als consumidors i consumidores en parades desmuntables”, ha explicat Laia Estrada.

La portaveu de la CUP defensa que ubicar a la Plaça dels Carros un mercadet on es pugui comprar aliments, sense intermediaris, beneficiaria al veïnat “d’un barri on cada vegada hi ha menys botigues” i alhora “podria generar una nova centralitat per afavorir la seva revitalització a partir de l’oferta de productes frescos, de qualitat i de proximitat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: