Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Anna Magrinyà dimiteix com a regidora de l'Ajuntament de Torredembarra

La regidora de JxCat també deixa la vicepresidència del Consell Comarcal per centrar-se en la seva defensa davant les denúncies per falsificació de certificats municipals per justificar absències laborals que li atribueixen

Imatge d'arxiu de la fins ara regidora de Junts per Torredembarra-JxCat i vicepresidenta del Consell del Tarragonès, Anna Magrinyà Imatge d'arxiu de la fins ara regidora de Junts per Torredembarra-JxCat i vicepresidenta del Consell del Tarragonès, Anna Magrinyà ARXIU / JUNTS PER CATALUNYA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 13 Desembre 2019 13:19

La regidora de Junts per Torredembarra-JxCat, Anna Magrinyà, ha presentat la seva dimissió tant dels càrrecs orgànics del seu partit com de la seva condició de regidora de l'Ajuntament de Torredembarra i vicepresidenta del Consell Comarcal del Tarragonès, segons ha fet saber ella mateixa a través d'un comunicat.

Segons explica Magrinyà, amb aquesta decisió, "vull preservar els valors, la bona feina i el projecte polític del partit que fins al dia d'avui he representat, tot agraint la confiança que han dipositat en mi". A més a més, la fins ara regidora de Torredembarra argumenta que "d'aquesta manera podré tenir la llibertat suficient per a poder treballar en la meva defensa". Magrinyà finalitza el comunicat agraint "totes les mostres de suport que he rebut".

Aquesta dimissió arriba després que el secretari municipal de l'Ajuntament de Torredembarra i el mateix alcalde Eduard Rovira -en nom de la corporació- posin en coneixement de la Fiscalia Provincial de Tarraogna que Anna Magrinyà hauria justificat absències laborals amb certificats municipals d'assistència a òrgans col·legiats de la Diputació de Tarragona, que serien falsos en la seva major part, segons va ser coneixedor l'Ajuntament de Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: