Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

JxTarragona proposa realitzar tallers de reciclatge durant les festes dels barris

La consellera Cristina Guzmán ha recordat que el consistori disposa d’un 2% del pressupost del contracte de la neteja per realitzar campanyes de sensibilització

Tarragona es troba en un 30,84% de recollida selectiva i hauria d'assolir el 60% aquest 2019 Tarragona es troba en un 30,84% de recollida selectiva i hauria d'assolir el 60% aquest 2019 JXTARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Juliol 2019 10:40

El grup municipal de Junts per Tarragona ha proposat la posada en marxa de tallers per fomentar el reciclatge de residus durant les festes i les setmanes culturals dels barris i del centre de la ciutat. “L’objectiu és conscienciar a la ciutadania de la importància del reciclatge de tota mena de residus”, ha manifestat la consellera de JxTarragona, Cristina Guzmán, que ha explicat que “d’aquesta manera es dona continuïtat als tallers que ja es realitzen als centres educatius durant el curs escolar”.

De fet, Guzmán ha recordat que l’Ajuntament de Tarragona disposa d’un 2% del pressupost del contracte de neteja per realitzar campanyes de sensibilització. “Proposem que les educadores ambientals ja contractades durant el curs escolar puguin realitzar aquests tallers adreçats tant a infants, joves i adults,”, ha dit la consellera que ha afegit que aquests tallers “s’integrarien a les festes i a les setmanes culturals que organitza cada barri de la ciutat”.

D’altra banda, Guzmán també ha recordat que segons el Programa General de Prevenció i Gestió de Residus a Catalunya, els municipis catalans haurien d’arribar a un 60% de recollida selectiva l’any vinent. “Actualment Tarragona es troba en el 30,84%, el tant per cent més baix de les capitals catalanes”, ha alertat la consellera de JxTarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: