Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La regidora Martina Fourrier lidera una nova llista "genuïnament" independentista a Salou

Fem Salou, Fem República retreu al PDeCAT que es presenti amb Granados i a ERC "que prioritzi a pactar amb altres esquerres i està tancada a pactar amb partits sobiranistes"

La regidora de Salou, Martina Fourrier, -a la imatge- ha volgut recollir l'esperit de La Crida impulsada per l'expresident Carles Puigdemont La regidora de Salou, Martina Fourrier, -a la imatge- ha volgut recollir l'esperit de La Crida impulsada per l'expresident Carles Puigdemont FEM REPÚBLICA FEM SALOU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 29 Març 2019 18:58

Un nombrós grup d’independentistes de Salou presentaran una candidatura en les properes eleccions municipals sota la denominació 'Fem Salou, Fem República' (SR) i s’uneixen al moviment 'Primàries Catalunya' sostingut per Demòcrates. La candidatura, liderada per l’actual regidora de CiU a l’Ajuntament de Salou, Martina Fourrier, està formada per ciutadans particulars que han estat o encara són membres d’entitats independentistes com La Crida, ANC i Òmnium, entre d’altres.

Retrets al PDeCAT i a ERC

'Fem Salou, Fem República' (SR) neix per representar els 2.963 salouencs i salouenques que van votar Sí al referèndum de l’u d’octubre a Salou. Segons Martina Fourrier, "sense aquesta candidatura, l’esperit unitari i transversal del primer d’Octubre no estaria representat a Salou",  tenint en compte que "el PDeCat de Salou ha tornat a pactar amb la candidatura de Pere Granados i que ERC prioritza el pactes amb altres esquerres i està tancada a pactar amb la resta de partits sobiranistes". Per això, agrega, "calia que els sobiranistes poguessin votar una candidatura genuïnament independentista".
Naixement

Malgrat la bona marxa de les converses i la bona sintonia entre tots els participants en les reunions per a constituir una candidatura independentista transversal, la sortida d’ERC i l’acord de l’assemblea local del PDeCAT per donar suport al pacte amb la formació de Granados, "va precipitar la decisió d’organitzar una candidatura que doni visibilitat i veu als salouencs que defensen la unitat dels independentistes i volen conservar l’esperit de l’1d’octubre", afirma Fourrier. La regidora de Salou, creu que la candidatura que es presentarà recull al 100 per 100, l’objectiu que proclama l’eslògan de La Crida: 'Sumem persones, no sigles'.

Llista i programa

La candidatura independentista presentarà en els propers dies les 21 persones de la seva llista. I explica Fourrier, ja està treballant en un programa electoral que es basarà en dos objectius: Treballar per Salou i defensar els valors republicans; i en tres eixos principals: recuperar la "catalanitat" de Salou, col·locar les necessitats de les persones (que viuen tot l’any a Salou) en el centre de la política municipal i convertir la ciutat de Salou en un actor dinàmic per a la implementació de la República.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: