Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC, PDeCAT i Iniciativa a Constantí concorreran junts a les eleccions municipals

 Ho faran sota la marca Compromís per Constantí

Els actuals regidors dels tres grups municipals d'ERC, PDeCat i Iniciativa a Constantí Els actuals regidors dels tres grups municipals d'ERC, PDeCat i Iniciativa a Constantí CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 29 Març 2019 12:15

Els grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), PDeCAT i Iniciativa a Constantí han arribat a un acord per sumar forces de cara a les eleccions del 26 de maig. Ho faran sota la marca de Compromís per Constantí – Acord Municipal. L’objectiu és repetir el mateix model que va funcionar quan els tres grups municipals van formar part de l’equip de govern al consistori constantinenc, ja que consideren que els resultats van ser satisfactoris. Per tal de reprendre de nou el mateix rumb i posar fil a l’agulla als projectes que tenen en comú, les tres formacions estan convençudes que “juntes poden suposar un revulsiu i una renovació per la política a Constantí.”

A més, el conjunt dels sis regidors actuals –Ruben Gras (ICV), Sílvia Puerto (ERC), Domingo Garcia (ERC), Josep Maria Franquès (PDeCAT), Isabel Barrena (PDeCAT) i Daniel Rodríguez (ERC)– expliquen que a partir del referèndum de l’1 d’octubre es va generar un moviment ciutadà que demanava explícitament “unir esforços” també en clau de política municipal.

Aquest acord municipal vol comptar amb la participació ciutadana, organitzant assemblees participatives per acabar d’arrodonir el programa electoral i recollir així la veu dels habitants amb els aspectes que generen més preocupació. Tanmateix aquesta col·laboració ha de permetre seguir potenciant aquelles polítiques que es van impulsar, amb les tres formacions, al llarg de l’anterior mandat i que han tingut continuïtat fins el dia d’avui, segons detallen.

Pel que fa a la resta de noms que configuraran la llista electoral, es donaran a conèixer durant els pròxims dies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: