Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Albert Batet anunciarà demà si renuncia a ser alcadable de Valls

En les darreres setmanes ha pres força el nom de la regidora de Via Pública Dolors Farré com a candidata de Junts per Valls

Imatge d'una roda de premsa recent de l'alcalde de Valls, Albert Batet, i la regidora de Via Pública, Dolors Farré Imatge d'una roda de premsa recent de l'alcalde de Valls, Albert Batet, i la regidora de Via Pública, Dolors Farré JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Març 2019 18:14

L'alcalde de Valls, Albert Batet, podria anunciar demà dijous si finalment renuncia a encapçalar la llista de Junts per Valls -força aglutinadora de l'antiga CiU, el PDeCAT i indepenents- a les eleccions municipals del 26 de maig. Tot apunta a que Batet podria fer pública la seva decisió en el transcurs de la conferència 'Més impuls per Valls', que tindrà lloc aquest dijous 14 de març, a les 20h, a la Casa de Cultura, situada al passeig dels Caputxins.

En les darreres setmanes ha pres força el nom de la regidora de Via Pública de Valls, Dolors Farré, com a possible candidata i relleu de Batet. Tal com avançava dilluns "El Vallenc", en els primers llocs de la candidatura hi figurarien noms com els de Xavier Salat, Sònia Roca, Laia Castells o l'actual regidor de Cutlura, Marc Ayala.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: