Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudoms inicia una campanya de divulgació del Pla Local de Joventut

Aquesta inclou xerrades per a pares i mares, trobades amb els joves i fulletons informatius dirigits als joves d’entre 11 i 30 anys

El casal de Riudoms celebrant el sopar de carmanyola, una de les activitats programades pel mes de febrer El casal de Riudoms celebrant el sopar de carmanyola, una de les activitats programades pel mes de febrer AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Febrer 2019 11:24

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Riudoms ha iniciat una campanya de divulgació del Pla Local de Joventut per donar a conèixer les activitats i oportunitats que aquest programa ofereix als joves del municipi. La campanya inclou xerrades per als pares i mares, trobades de tot tipus amb els joves i el repartiment d’una carta i d’un fulletó informatiu als 1.600 joves d’entre 11 i 30 anys.

El Pla de Joventut està pensat per facilitar la realització del projecte de vida de les persones joves, donant-los eines i valors que contribueixen al progrés de la societat a través de la convivència, la cohesió social i la igualtat. Aquest pla actua en 7 àmbits concrets: habitatge, educació i formació, ocupació, salut, oci i cultura, cohesió social i participació.

Rehabilitació de l’Espai Jove

Per facilitar la posada en marxa de les propostes del Pla, l’Ajuntament ha rehabilitat i impulsat de nou l’Espai Jove, un lloc de trobada per al jovent que permet acollir joc, estudi, reunions, tallers, festes, teatre, etc.

Aquest és un recurs fonamental per a permetre que els més joves tinguin un espai de trobada on materialitzar les seves propostes de lleure amb el suport de l’equip de joventut, format per una tècnica i una dinamitzadora juvenil.

Activitats en curs

L’equip dinamitzador de l’Espai Jove s’encarrega de recollir les propostes dels joves per configurar una programació mensual d’activitats. Cada mes, l’espai ofereix activitats culturals, formatives i festives per tal d’oferir un lleure als joves d’11 a 18 anys. La programació de febrer ha inclòs un sopar de carmanyola, un torneig de futbolí, diversos tallers de Manualitats, un taller de Carnaval i Bingo.

L’Espai Jove obre els dimecres i dijous de 17:00h a 20:00h; els divendres de 17:00h a 21:00h; els dissabtes de 18:00h a 21:00h; i els diumenges de 17:00h a 20:00h.

Per accedir al local només cal fer-se el Carnet RiudomsJove escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: