Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans adverteix d'un "desajust" d'un milió d’euros en els pressupostos de Cambrils de 2019

El portaveu taronja, Imanol Rico, titlla de “prehistòrica” la política econòmica de l'alcaldessa i els seus socis de i demana “una rectificació immediata del pressupost municipal per 2019”

Imatge d'arxiu del portaveu de Ciutadans, Imanol Rico, en un plenari de l'Ajuntament de Cambrils Imatge d'arxiu del portaveu de Ciutadans, Imanol Rico, en un plenari de l'Ajuntament de Cambrils CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 18 Desembre 2018 19:03

El grup municipal de Ciutadans (Cs) Cambrils ha demanat una rectificació urgent dels pressupostos municipals de 2019 d'acord amb les apreciacions tècniques de l’informe d'intervenció de l’Ajuntament. El portaveu municipal de Cs, Imanol Rico, ha explicat que “aquest pressupost no contempla els sous de tota la plantilla del personal” i que “el govern ha incrementat un 137% la previsió d’ingressos per l’impost de construccions i obres, passant de 600.000 euros a 1,4 milions, sense justificar d’on preveuen que vindran aquests ingressos”. Això es tradueix en "un desajust de ben bé un milió d'euros", segons Rico.

Imanol Rico ha demanat “una rectificació immediata en la qual es pressuposti com altres anys tota la plantilla de l’ajuntament tal com ha suggerit la tècnica de personal i l’interventor”, i ha solicitat que “no es variï de criteri a portes d’unes eleccions per fer electoralisme”.

La formació taronja votarà demà en contra d’aquests pressupostos perquè “es mantenen en la seva prehistòrica política econòmica que durant tot el mandat ha dut a terme la senyora Mendoza i els seus socis”. Rico ha explicat que “no podem donar suport al pressupost a canvi de negociar només l’1% del total, a més en una reunió celebrada dos dies abans de la seva aprovació. Volem un canvi profund en la política econòmica de l’ajuntament de Cambrils, perquè la que porta a terme aquest govern es antagònica a la nostra”.

Finalment, el portaveu taronja ha insistit que “Cs votarà en contra perquè els recursos no es poden gestionar i obtenir a partir d'una alta pressió fiscal i d’anar augmentant contínuament els costos de serveis sense millorar la seva qualitat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: