Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs Torredembarra demana la dimissió de José García (PSC) per "possible revelació de secrets i falsedat documental"

Toni Cruz (Cs): "no s'hauria d'utilitzar la condició de càrrec públic per malgastar els diners de tots els veïns i anar una vegada i una altra als jutjats a recórrer el que un jutge arxiva"

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a Torredembarra, Toni Cruz, aquest matí, en roda de premsa El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a Torredembarra, Toni Cruz, aquest matí, en roda de premsa CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Desembre 2018 11:43

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Torredembarra ha demanat la dimissió del regidor de Governació, José García (PSC), per un presumpte delicte de revelació de secrets i falsedat documental, després que el Jutjat d'Instrucció número 6 del Vendrell li hagi citat a declarar com investigat per la disputa legal amb el propietari del bar musical Nose. El portaveu municipal de Cs, Toni Cruz, ha considerat que "hauria de ser el mateix senyor García qui donés explicacions per dignitat política i respecte als veïns de Torredembarra", i li ha instat a "abandonar la seva condició com a càrrec públic mentre duri la seva imputació o finalitzi el procés judicial".

En una roda de premsa a l'Ajuntament de Torredembarra, Toni Cruz ha denunciat que "el regidor de Governació utilitzi els fons públics de Torredembarra per resoldre les seves querelles personals reiterades amb la Justícia", i ha explicat que "com s'ha pogut seguir en els mitjans de comunicació, el senyor García ha recorregut un arxiu de l'acte del cas Nose, presentat documentació confidencial de l'ajuntament de forma esbiaixada per a un benefici personal".

En aquest sentit, Cruz ha titllat aquest fet de "'xiringuitos' de govern", i li ha recordat a l'edil que "no pot utilitzar el seu càrrec públic per malgastar els diners de tots els veïns de Torredembarra i anar una vegada i una altra als jutjats a recórrer el que un Jutge arxiva".

El portaveu municipal de la formació taronja s'ha dirigit a l'actual alcalde, Eduard Rovira (ERC), perquè "deixi d'amagar-se, prengui el control del govern i sigui coherent". En aquest sentit, li ha instat a "deixar de tenir al seu govern a un imputat per la justícia per uns delictes que impliquen un aprofitament del seu càrrec públic".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: