Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell i Bellvei tramitaran una nova delimitació dels termes municipals a la urbanització Baronia del Mar

L’objectiu és donar una solució definitiva a la situació del carrer Sant Tomàs i altres trams de vies i passatges que actualment formen part de Calafell

Amb la nova redefinició dels límits municipals, es vol donar una solució definitiva a la situació dels carrers que Calafell té a la urbanització Baronia de Mar Amb la nova redefinició dels límits municipals, es vol donar una solució definitiva a la situació dels carrers que Calafell té a la urbanització Baronia de Mar AJUNT. DE CALAFELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Novembre 2018 21:08

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat demanar a la Generalitat la tramitació d’un expedient de delimitació de termes amb el seu veí municipal, Bellvei. Amb la nova redefinició dels límits municipals es vol donar una solució definitiva a la situació dels carrers que Calafell té a la urbanització Baronia de Mar.

La principal problemàtica resideix en què la major part de la urbanització hi forma part del nucli de Bellvei, a excepció del carrer Sant Tomàs i alguns trams de carrers i passatges propers que formen part de Calafell. Això provoca que donar serveis o fer reparacions obliga a realitzar un llarg recorregut i com a resultat implica un elevat cost. De fet, és l’Ajuntament de Bellvei qui actualment realitza les tasques de manteniment en aquests carrers amb el pagament de l’Ajuntament de Calafell.

L’Ajuntament de Calafell preveu que una nova delimitació dels límits de cada terme no podrà ser suficient i serà necessari una compensació de terrenys, amb la qual Calafell rebrà una superfície equivalent, en un altre indret, a l’espai que hi cedirà a Bellvei. Tots dos municipis han arribat a un enteniment sobre aquesta nova delimitació dels municipis, però es preveu que el tràmit administratiu hi tingui una llarga durada.

Aprovat un conveni de col·laboració entre Calafell i Bellvei

En el ple del 5 de novembre també s’ha aprovat un conveni de col·laboració entre els dos municipis, en aquesta zona de la urbanització Baronia de Mar, pel que fa a la recollida de residus, abastiment d’aigua, clavegueram i enllumenat públic, i que tindrà un cost d’uns 9.000 € anuals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: