Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç implanta millores en la conservació i neteja de la via pública

Amb aquest objectiu, l'Ajuntament ha aprovat l’adjudicació del servei de conservació, manteniment i neteja de la via pública amb la contractació de 2 persones

La Rambla de l'Arboç La Rambla de l'Arboç AJUNT. DE L'ARBOÇ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 02 Novembre 2018 18:43

Amb l’objectiu de millorar la neteja i el manteniment de la via pública, la junta de govern local de l’Ajuntament va donar llum verda al nou contracte de servei de conservació, manteniment i neteja de la via pública de males herbes i d’altres treballs municipals. Aquestes millores s’han traduït amb un reforç a l’equip de neteja municipal de dos operaris equipats que ja estan treballant des d’aquesta mateixa setmana.

Entre les tasques que tenen assignades destaca la neteja del paviment de males herbes i de la terra i la brutícia que les darreres pluges han causat. L’objectiu és donar resposta de manera més ràpida a les incidències que es detectin per part del mateix ajuntament o que siguin notificades pels veïns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: