Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca aposta per la natació en horari escolar

Es posa en marxa l’aprovació de la moció de Vila-seca en Comú que proposa un servei gratuït de natació per les escoles

S'espera que durant el següent curs les escoles de Vila-seca puguin utilitzar la piscina pública en horari escolar de forma gratuïta S'espera que durant el següent curs les escoles de Vila-seca puguin utilitzar la piscina pública en horari escolar de forma gratuïta CEDIDA
Vida Municipal Laia Molné
Dilluns, 01 Octubre 2018 09:53

El Ple de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat per unanimitat una moció de Vila-seca en Comú per oferir un servei gratuït de natació en horari escolar. Concretament, s’ha acordat iniciar els estudis i les converses pertinents per crear un servei perquè les escoles tinguin la possibilitat de realitzar natació gratuïta en horari escolar en el curs que el consell escolar municipal determini de forma consensuada, tal com ja succeeix a altres municipis veïns com ara Reus, Tarragona o Salou.

Amb l’adopció d’aquesta mesura, segons manifesten des de Vila-seca en Comú, s’aconseguirà “aproximar l’activitat física a tots els sectors de la població mitjançant el foment de la natació infantil” i alhora “difondre l’esport a la infància i augmentar l’autonomia entre els més menuts”.

Els comuns esperen que aquesta iniciativa és puguis encetar en el proper curs escolar. Abans, però, caldrà posar-se d’acord amb tota la comunitat educativa i solucionar possibles dificultats com poden ser el transport dels infants a les piscines. L’acord implica que el cost de l’activitat serà assumit íntegrament per l’Ajuntament i, per tant, gratuït per a tots els nens i nenes participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: