Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell d’alcaldes de l'Alt Camp es reuneix al Rourell

Durant la trobada, professionals de l’ABS Alt Camp Est van informar de les línies de col·laboració relacionades amb el joves i el consum de drogues, alcohol i tabac

Consell d’alcaldes de l'Alt Camp del mes de setembre celebrat al Castell del Rourell Consell d’alcaldes de l'Alt Camp del mes de setembre celebrat al Castell del Rourell CC ALT CAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 28 Setembre 2018 10:36

El passat dimecres 26 de setembre, el Consell Comarcal de l’Alt Camp va dur a terme la sessió del Consell d’alcaldes del mes de setembre al Castell del Rourell. L’alcaldessa del Rourell, Carme Besora, amfitriona de la trobada, va aprofitar l'avinentesa per mostrar als alcaldes assistents, -juntament amb el propietari del castell, descendent dels Marquesos de Vallgornera-, i va fer una visita guiada a l’impressionant edifici fortificat, catalogat com a Bé Cultural d'Interès Nacional, i que presenta un molt bon estat de conservació.

Durant la reunió, dues professionals de l’ABS Alt Camp Est, la Dra. Sílvia Onrubia i la Dra. Raquel Girona, van exposar una informació relacionada amb el joves i el consum de drogues, alcohol, tabac, cànnabis, etc. Van destacar la importància de les línies de col·laboració que hi ha en marxa entre les diferents administracions a l’hora d’abordar la problemàtica, tenint en compte el paper que juguen els pares i les famílies en aquesta problemàtica.

A continuació va haver-hi la intervenció de David Saldoni, president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), que va exposar als alcaldes presents la necessitat que l’ACM continuí sent l’altaveu dels municipis davant de la Generalitat i altres administracions a l’hora de treballar des del punt de vista del territori. L’ACM està a disposició dels municipis per escoltar i compartir les demandes i preocupacions, i alhora fer-les arribar a qui calgui.

El president de l’ACM també va explicar la feina que es fa des de la central de compres a l’hora de facilitar la prestació de diferents serveis o subministres als municipis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: