Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

VOX inicia una "campanya de neteja" d'estelades i llaços grocs dels espais públics

El partit espanyolista facilita formularis de denúncia per requerir la retirada d'aquests símbols basant-se en el compliment d'una sentència del TSJC

La presidenta provincial de VOX Tarragona, Isabel Lázaro, en una imatge d'arxiu La presidenta provincial de VOX Tarragona, Isabel Lázaro, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Agost 2018 07:48

 VOX ha començat a la demarcació de Tarragona una campanya per facilitar els formularis de denúncia per requerir la retirada de banderes "estelades i altra propaganda partidista dels espais públics". La formació espanyolista basa la "Campaña de limpieza" en el compliment de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) 579/2018. En cas de no poder lliurar el formulari dels municipis tarragonins, el partit demana "que ens facin arribar fotos on hi hagi estelades i propaganda partidista en els espais públics tarragonins" a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La presidenta provincial de VOX Tarragona, Isabel Lázaro, considera que "la justícia s'ha pronunciat a favor de la legalitat" i interpreta que aquesta sentència del TSJC "suposa una gran victòria per al constitucionalisme a Catalunya. Els separatistes s'han pensat que la nostra terra és el seu mas particular i que poden trepitjar la Catalunya espanyola amb total impunitat".

Finalment, Lázaro també dona les gràcies "als patriotes que treuen els llaços grocs dels carrers per amor a Espanya", als qui elogia: "Aquesta gent és digna d'admirar; són uns herois, que han posat en risc la seva integritat física i moral contra els fanàtics".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: