Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Agència Catalana de l'Aigua i el Consell del Baix Camp ampliaran la depuradora de Cambrils

El conveni fixa un pressupost d’1,9 milions d’euros per executar les obres de millora, que està previst que comencin el darrer trimestre de l'any que ve

Imatge d'arxiu de l'EDAR de Cambrils Imatge d'arxiu de l'EDAR de Cambrils CEDIDA
Vida Municipal ACN
Divendres, 27 Juliol 2018 10:28

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i el Consell Comarcal del Baix Camp han signat un conveni per a l’execució de les obres d’ampliació de la depuradora de Cambrils. Mitjançant aquest acord es determina com es durà a terme el finançament de l’actuació esmentada, que està inclosa en l’actual planificació hidrològica catalana (2016-21). L’ACA aportarà 1,9 milions d’euros per a dur a terme els treballs, que es preveu que es puguin iniciar durant l’últim trimestre d’aquest any.

El Consell Comarcal del Baix Camp va redactar, en base a un anterior conveni amb l’agència, el projecte constructiu d’ampliació de l’estació depuradora. Aquest contempla augmentar la capacitat d’aireació als reactors biològics, amb una aportació completa d’oxigen amb bufadors de levitació i retirada dels rotors Orbal.

També preveuen millores en el pou de recepció de cubes, amb la instal·lació d’una nova estació de recepció dels residus externs i l’ampliació de la deshidratació i/o de l’emmagatzematge amb la instal·lació d’una nova centrífuga i d’una nova sitja de fangs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: