Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra dona llum verda als contractes de recollida d'escombraries i neteja viària

Nordvert serà la concessionària del servei durant els pròxims quatre anys

Imatge del ple de l'Ajuntament de Torredembarra celebrat dijous passat Imatge del ple de l'Ajuntament de Torredembarra celebrat dijous passat AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Juliol 2018 19:21

El ple de l'Ajuntament de Torredembarra va aprovar dijous adjudicar els contractes de servei de recollida i transport de residus i de neteja viària a l'empresa Nordvert. En els dos casos són contractes que tenen una durada de quatre anys, amb la possibilitat d'una pròrroga de dos anys més.

El contracte de recollida de residus s'adjudica per un import anual de 889.160 euros més IVA, mentre que el de neteja viària és de 440.000 euros. En els dos casos, Nordvert repeteix com a concessionària del servei, tot i que el concurs de la neteja viària l'ha guanyat després de presentar un recurs al Tribunal de Contractes Públics de la Generalitat contra l'anterior resolució que l'atorgava a una altra empresa.

Durant el ple, el portaveu de la CUP, Toni Sacristan, va acusar l'equip de govern "d'hipotecar el pròxim executiu amb aquest contracte", ja que no es podrà canviar el model de contracte fins al tram final del mandat. L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira (ERC), va respondre que l'Ajuntament no té "la capacitat tècnica i l'experiència necessària per fer que la gestió directa sigui rendible". Per la seva banda, Rosa Maria Guasch (Avui Democràcia) va demanar al govern que exigeixi a l'empresa que faci millores.

L'adjudicació dels dos contractes es va aprovar amb els vots favorables dels partits del govern (ERC, PSC i ABG) i, en el cas de la neteja viària, de Ciutadans. La resta de grups es van abstenir, excepte la CUP, que va votar en contra.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: