Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Isabel Lázaro (VOX): "La zona de ponent de la Part Alta no es pot convertir en el Bronx de Tarragona"

La presidenta provincial de la formació assisteix a una reunió amb l'Associació de Veïns de la Catedral per parlar de problemes com la seguretat i els pisos turístics

La presidenta provincial de VOX Tarragona, Isabel Lázaro, -al centre de la imatge-, conversant amb veïns de l'AV La Catedral La presidenta provincial de VOX Tarragona, Isabel Lázaro, -al centre de la imatge-, conversant amb veïns de l'AV La Catedral CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Juliol 2018 18:16

Representants de l'Associació de Veïns de la Catedral i altres veïns van reunir-se amb alguns membres de partits polítics per explicar-los els problemes que pateixen a la zona de ponent de la Part Alta de Tarragona. Els representants veïnals van exposar-los la manca de seguretat que viuen els seus carrers i habitatges, a causa d'episodies d'actes delictius viscuts a la zona.

Durant la reunió, els veïns van assegurar que aquests problemes podrien augmentar per culpa dels anomenats "pisos turístics", alhora que van lamentar que l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona i part de l'oposició "no fan res per solucionar-ho". De la trobada també es desprèn que els veïns no descarten activar les patrulles urbanes.

En acabar la reunió, la presidenta provincial de VOX Tarragona, Isabel Lázaro, va afirmar que "coincidim amb els veïns que la zona de ponent de la Part Alta no es pot convertir en el Bronx de Tarragona", a la vegada que considera "una aberració i una vergonya que una ciutat de la nostra categoria succeeixin aquestes coses tan indecents i tercermundistes". Lázaro va afegir que "el govern municipal tarragoní ha de deixar de fer la migdiada i oblidar-se dels postureos, ha de moure's i no ser un Don Tancredo".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: