Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona reclama impulsar la Ciutat de la Justícia

El ple de l'Ajuntament de Tarragona també acorda demanar que es redueixi el pas de vehicles pesants per l’A7

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Rubén Viñuales, en una intervenció durant el plenari El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Rubén Viñuales, en una intervenció durant el plenari AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Juliol 2018 12:08

L'Ajuntament de Tarragona reclamarà l’impuls del Fòrum de la Justícia i que es redueixi el pas de vehicles pesants per l’A7. Són dues de les tres declaracions institucionals que es van aprovar en el ple d’aquest divendres 20 d'abril.

La primera era una moció inicial presentada pel grup municipal de Ciutadans perquè l'equip de govern “insti al Govern de la Generalitat a dur a terme la construcció del Palau de Justícia de la ciutat de Tarragona”. Així va defensar el portaveu municipal, Rubén Viñuales, qui va criticar que “el Govern hagi incomplert les seves promeses reiteradament sobre aquest equipament”.

L'altra declaració institucional té a veure amb reduir el pas de camions pel tram de l’autovia A-7 al seu pas per Tarragona i té l'origen en una moció que havia presentat ERC. El grup municipal d’ERC-MES-MDC defensa que l’autovia A7 al seu pas de Tarragona s’ha d’alliberar del trànsit rodat de vehicles pesats i buscar alternatives, com el desviament de camions per l’AP7. "L’A7 al seu pas per Tarragona ha esdevingut realment una ronda urbana més que una autovia i suporta un gran volum de pas de camions que hem de reduir per garantir la seguretat", va afirmar el portaveu d’ERC Pau Ricomà.

Tots els grups municipals també van assumir una moció dels republicans per a la lluita contra la violència masclista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: