Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La consellera a l’exili Meritxell Serret protagonitza la primera Trobada Municipalista d’ERC Alt Camp

L'exconsellera ha intervingut per mitjà de videoconferència des de Brussel·les, durant la primera trobada celebrada al Convent del Carme de Valls

La consellera d’Agricultura a l’exili, Meritxell Serret, en el moment d'intervenir per videoconferència a la primera Trobada Municipalista de l'Alt Camp La consellera d’Agricultura a l’exili, Meritxell Serret, en el moment d'intervenir per videoconferència a la primera Trobada Municipalista de l'Alt Camp CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Juny 2018 08:04

Càrrecs electes, militants, simpatitzants i amics d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Alt Camp han pogut conversar aquest diuemnge per mitjà de videoconferència des de Brussel·les amb la consellera d’Agricultura a l’exili, Meritxell Serret, durant la primera Trobada Municipalista comarcal que s’ha celebrat al Convent del Carme de Valls. Una cinquantena llarga d’assistents i la consellera han pogut intercanviar paraules d’ànim i coratge per superar la situació actual de Catalunya i avançar en la construcció de la República des del nou Govern de la Generalitat i a partir d’una àmplia victòria en les eleccions municipals del 2019.

La trobada ha començat amb la benvinguda del president d’ERC Alt Camp, Josep M. Pallàs, i d’ERC Valls, Andreu Garcia, i amb les intervencions dels quatre regidors a l’equip de govern municipal de l’Ajuntament de Valls -Jordi Cartanyà, Òscar Peris, Núria Gavarró i Francesc Anguela-, que han exposat les principals línies de treball i els projectes de futur de les seves respectives regidories.

La trobada s’ha organitzat tot seguit al voltant de sis taules de treball temàtiques amb ponents experts que han guiat els debats i la pluja d’idees. S’han tractat àrees com l’habitatge social, la joventut, el territori i les infraestructures, la feminització del partit i la participació, el bon govern i la política municipal. Precisament, el secretari nacional de Política Municipal d’ERC, Marc Sanglas, ha dirigit una de les taules i ha fet la cloenda de la jornada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: