Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou posa en marxa una nova edició del 'Fem Ocupació per a Joves'

Aquesta nova sessió formativa d’iniciació a les tasques bàsiques de restaurant i bar, se suma al mòdul d’Auxiliar de comerç i atenció al públic

Presentació del curs d’Iniciació a les tasques bàsiques de restaurant i bar de l'Ajuntament de Salou Presentació del curs d’Iniciació a les tasques bàsiques de restaurant i bar de l'Ajuntament de Salou CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Mai 2018 17:43

La regidoria d’Ocupació de l'Ajuntament de Salou ha organitzat una nova edició del programa 'Fem Ocupació per a Jove's, que consta de dos mòduls, el primer que es va presentar la setmana passada d’auxiliar de comerç i atenció al públic, amb 10 alumnes, junt amb l’Associació de Comerciants; i aquest segon amb la col·laboració de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda (AAHH). En aquest segon, s’està duent a terme un curs d’Iniciació a les tasques bàsiques de restaurant i bar, que es farà fins el 15 de juny i que compta amb 10 alumnes inscrits.

Durant la presentació del mòdul, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut agrair la col·laboració de l’AAHH en la formació d’aquests joves ja que es molt important oferir-los una oportunitat dins el món laboral. Granados, ha valorat molt positivament les sinergies entre el sector públic i el sector privat. Pel regidor de l’àrea, David González, “és important transmetre uns valors tant a nivell personal com professional i obrir-los noves portes i noves metes”. González, ha afegit que “es tracta d'una formació que contempla tant la part formativa com un contracte de treball on podran aplicar directament els coneixements adquirits segons les competències impartides pel propi sector”.

Per la seva part, el responsable de l'Àrea de Formació de l'AAHH, Jaume Orteu, ha assenyalat que “és un plaer col·laborar amb l’Ajuntament de Salou en aquesta gran iniciativa i una mostra més de l’interès dels sectors i de la institució pública per treballar pel bé del poble, perquè la gent pugui trobar feina en un sector tan dinàmic com és l’hoteler”.

Recordar que ambdós programes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació (SOC) de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat, d’acord amb el Programa 'Fem Ocupació per a Joves'. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: