Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Tarragona defensarà que les llars municipals de la gent gran puguin jugar al Bingo

La consellera Ana Santos considera "una incongruència que llars de jubilats gestionades per la Generalitat promocionin les partides de Bingo, mentre que a les municipals s'han enviat els Mossos"

La consellera de Polítiques d'Igualtat, Ana Santos (PSC), aquest dijous, llegint el manifest del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia La consellera de Polítiques d'Igualtat, Ana Santos (PSC), aquest dijous, llegint el manifest del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 17 Mai 2018 21:13

El Grup Municipal del PSC de Tarragona ha presentat una moció que es debatrà al plenari d'aquest divendres 18 de maig, per tal que a les Llars Municipals de la Gent Gran puguin jugar al Bingo, i demanant a la Generalitat un canvi en la legislació que regula aquest joc.

La consellera de Polítiques d'Igualtat i Serveis a la Ciutadania, Ana Santos (PSC), diu que “des de fa ja un temps, hi ha hagut intervencions a diferents llars de jubilats per part dels Mossos d’Esquadra, per comunicar que la Generalitat havia prohibit el joc del Bingo a qualsevol lloc que no fos una sala especialitzada”. Així, la consellera ha recordat que des de l’Ajuntament s’han mantingut diverses reunions amb el govern de la Generalitat per intentar permetre a les Llars jugar al Bingo, modificant el reglament.

“Malauradament, no s’ha pogut arribar a cap acord, i ara les denúncies estan arribant a la Guardia Urbana, malgrat que fa temps que a les nostres llars ja no es juga al Bingo”. Santos ha explicat que “demanem quelcom que ja es fa en altres comunitats autònomes, com la Valenciana, que hem agafat com a exemple, en la que es permet jugar al Bingo en les Llars de Jubilats, sempre i quan es compleixin uns requisits d’import màxim i d’horaris, i sempre que sigui sense caràcter lucratiu”.

Per acabar, la regidora ha explicat que "considerem una incongruència" que llars de jubilats gestionades directament per la Generalitat en el seu horari setmanal promocionin les partides de Bingo, mentre que a les municipals s’han enviat els Mossos. “Per això presentem aquesta moció, per tal que es modifiqui la llei, però mentre això no passi, estem en l’obligació de complir l’actual legislació”. Finalment Santos ha desitjat tenir el suport de tots els grups municipals per poder tirar endavant aquesta moció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: