Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es presenta el Calendari Solidari 2017 al Celler Cooperatiu de Cornudella del Montsant

La presentació tindrà lloc el dissabte, 3 de desembre, a les 19h i al calendari es mostra com n’és d’espectacular la serra de Montsant

Imatge del Celler Cooperatiu de Cornudella del Montsant. Imatge del Celler Cooperatiu de Cornudella del Montsant. CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 02 Desembre 2016 17:14

El proper dissabte, 3 de desembre, a les 19h, tindrà lloc la presentació al Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant del Calendari Solidari 2017. Aquest calendari ha estat realitzat pel fotògraf Jordi Bru, el qual compta també amb la col·laboració de la Secció Excursionista del Reus Deportiu i de Montsant Natura.

El calendari fotogràfic en mostra a més a més com n’és d’espectacular la serra de Montsant i tots els beneficis aniran destinats a les tasques de senyalització, arranjament i conservació de camins públics que realitza de manera altruista la Secció Excursionista del Reus Deportiu.

Val a dir que aquesta és la segona de les presentacions que es fan del Calendari Solidari 2017. La primera es va realitzar el passat 30 de novembre de 2016 a Reus, a les pròpies instal·lacions del Reus Deportiu i també hi ha prevista una tercera presentació per al proper 18 de desembre als Guiaments, coincidint amb la Fira de Nadal de la localitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: