Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Intercepten una conductora que operava com a taxista sense llicència a Salou

La dona, d'uns 40 anys, s'exposa a una multa econòmica que oscil·la entre els 300 i els 4.000 euros

El vehicle que s'utilitzava com a taxi sense llicència ha esteat immobilitzat i retirat per la grua municipal de Salou El vehicle que s'utilitzava com a taxi sense llicència ha esteat immobilitzat i retirat per la grua municipal de Salou AJUNTAMENT DE SALOU
Societat ACN
Dijous, 04 abril 2024 16:30

La Policia Local de Salou ha interceptat aquest dimecres una conductora que operava com a taxista sense llicència. El servei s'anunciava a través d'internet com una opció de transport de persones, però no comptava amb les autoritzacions pertinents. Ha estat un agent de paisà qui ha alertat d'una situació anòmala i posteriorment, agents uniformats han immobilitzat el vehicle en un control de trànsit. La infractora, d'uns 40 anys, s'exposa a una multa que oscil·la entre els 300 i els 4.000 euros.

La intervenció s'emmarca en una estratègia policial més àmplia per garantir que tots els serveis de transport de viatgers es realitzin dins la legalitat, competència regulada i seguretat establerta per la normativa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: