Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es crea un estudi de ioga a Cambrils gràcies al suport d’ASCASUD

La creadora del centre, Patricia Lorenzo, explica que “el ioga és unió entre cos, ment i esperit”

Patricia Lorenzo davant del seu estudi de ioga "Patmananda" a l'Avinguda Vilafortuny de Cambrils Patricia Lorenzo davant del seu estudi de ioga "Patmananda" a l'Avinguda Vilafortuny de Cambrils ASCASUD
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Març 2024 10:56

Cambrils disposa d’un nou estudi de ioga. El centre, ubicat a l’Avinguda de Vilafortuny 63, s’anomena Patmananda Yoga Studio i ha estat possible gràcies a l’assessorament d’ASCASUD, entitat de voluntariat sènior experta en metorial empresarial. Darrere d’aquest projecte hi ha la seva creadora, Patricia Lorenzo, que després de treballar a PortAventura va decidir ampliar la seva formació en ioga per fer realitzat l’obertura d’aquest estudi, inaugurat el passat 3 de juny de 2023.

Al centre s’imparteix Hatha Yoga, ideal per principiants, el més tradicional basant en una pràctica bàsica lenta i suau. Yin Yoga, un estil passiu de tècniques de Hatha yoga combinat amb pràctiques taoístas de la medicina xinesa; treballa els nivells més profunds del cos i la ment.

Finalment, el Patmananda Yoga, una modalitat creada per la Patricia, que fomenta un profund estat de relaxació física i mental, combinació de diferents tècniques y adequat a les necessitats dels alumnes depenent de cada moment. Al centre també s’impulsen altres activitats orientades al benestar de les persones.

Lorenzo explica que “vaig arribar al món del ioga necessitada de trobar alguna cosa que connectés amb mi, amb el meu interior i que m’aportés benestar físic i emocional”. I afegeix que “aquí estic, uns anys després, ajudant a les persones que venen a l’estudi a aconseguir l’objectiu que les ha portat a mi.”

La creadora de Patmananda assegura que “el ioga és unió entre cos, ment i esperit, que ajuda a mantenir la calma davant la incertesa que ens rodeja”. A més, també ha volgut agrair a “aquest fabulós equip humà d’ASCASUD per l’amor i energia que posen en cada projecte que se’ls hi encarrega”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: