Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Down Tarragona preguntarà a la ciutadania sobre el Síndrome de Down

Deu joves de l’entitat estaran al Parc Central per conèixer què en saben els tarragonins, en el marc del Dia Mundial 

Alguns dels 10 joves que faran l'enquesta al Parc Central de Tarragona Alguns dels 10 joves que faran l'enquesta al Parc Central de Tarragona DOWN TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Març 2024 10:09

El pròxim dijous 21 de març se celebrarà el Dia mundial de la síndrome de Down amb un seguit d’activitats per tal de sensibilitzar i promoure la consciència de l’opinió pública sobre aquesta discapacitat.

Una d’aquestes activitats és la que protagonitzaran un grup de 10 nois i noies del grup Escolta’m de persones autogestores de Down Tarragona, i que tindrà lloc al centre comercial Parc Central de Tarragona. Aquests joves han preparat un qüestionari que pretén conèixer què en saben els tarragonins de la síndrome de Down, i a la vegada interessar-los pel que és, que comporta, i els problemes que han d’afrontar en la nostra societat les persones que tenen aquesta discapacitat. Aquesta campanya es desenvoluparà els dies 19 i 21 d’aquest mes, en horari de tarda de 17.30 a 19.30.

Qüestionar a la ciutadania

10 nois i noies del grup Escolta’m que han preparat un qüestionari que inclou les preguntes com “La síndrome de Down és una malaltia?”, “Una persona amb síndrome de Down pot ser independent?”, o “Les persones amb síndrome de Down poden tenir llocs de feina normatius”;, “Coneixes algun centre on es doni suport a persones amb síndrome de Down”, L’educació inclusiva benefica a totes les parts?” Participes en activitats per a ajudar a persones amb síndrome de Down?”, Avui en dia les persones amb síndrome de Down encara són discriminades?”, “Les persones amb síndrome de Down poden votar?” i “És important destinar recursos per integrar a les persones amb síndrome de Down?”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: